Søg
Close this search box.

FAQ

Some of the most frequent questions and answers

Før brug skal produktet vaskes i en opvaskemaskine eller i hånden.

Låget kan være svært at klikke på og placere i glasset før vask. Efter at være vasket og brugt flere gange, bliver låget lettere at sætte på og fjerne.

Produkterne kan vaskes mere end 2.000 gange. Vi anbefaler, at du vasker dine produkter i hånden, da det ikke belaster dem på samme måde og får dem til at holde længere.

Når du bruger en opvaskemaskine, anbefaler vi 40-65 °C, afhængigt af behov. Almindelig vask af produkter bør udføres ved så lav temperatur som muligt.

Ved brug af industrielle opvaskemaskiner anbefaler vi maks. 90 °C i en kort periode.

Låget er fastgjort med to snap-låse.

Derfor er det svært at fjerne låget ved at trække i begge ender, da dette kun vil stramme snap-låsene og gøre det sværere at fjerne det.

For at fjerne låget korrekt, vip en snaplås op ad gangen. Låget kan nemt fjernes ved at løfte op i den ene ende og derefter blot trække låget af.

En anden simpel måde at fjerne låget på er ved at trække det lige op fra åbningen i midten af låget.

Hvis låget sættes på efter påfyldning:

Fyld glasset med din ønskede drik. Sigt efter åbningen i midten af låget for at sikre, at din drik ikke sprøjter, når den hældes op.

Hvis du har brug for at fylde din drik op igen, hæld den i åbningen i midten af låget.

Hvis låget sættes på efter påfyldning:

Fyld glasset med din ønskede drik. Efterlad lidt plads øverst i glasset for at undgå spild. Den ekstra volumen fra låget kan få drikken til at løbe over.

Hvis fyldt over låget, vil det stadig forhindre spild i nogen grad, men låget er mest effektivt, hvis drikken er under låget.

Drikken vil hælde som normalt med eller uden låget på glasset. Låget vil ikke forhindre spild, hvis drikkeglasset vælter.

Brugeren kan drikke fra glasset, som om låget ikke var på.

Polycarbonat er bedre til at håndtere varme drikke end andre materialer på grund af dets høje varmebestandighed. Overfladen af glasset vil have en behagelig temperatur at holde ved.

Men vær stadig forsigtig, når du håndterer varme drikke og vær forsigtig, hvis du fjerner låget, mens glasset er fyldt, da det kan få den varme drik til at sprøjte.

Vores produkter kan komme i mikroovn i kort tid UDEN grillfunktion. Vi anbefaler maksimalt 1-2 minutter ad gangen. (Brug af mikrobølgeovn resulterer i en kortere levetid.)

Når du drikker fra glasset, drik fra kanten af glasset, som du normalt ville gøre, men ikke fra området dækket af låget.

Både glassene og lågene kan nemt stables for at minimere plads, mens de opbevares.

Produkterne kan komme i kontakt med alle typer mad.

Materialet, der anvendes til produkterne, er fremstillet i overensstemmelse med de relevante krav i Kommissionens forordning (EF) nr. 2023/2006 om god fremstillingspraksis for materialer og genstande beregnet til at komme i kontakt med fødevarer.

Produkterne er blevet underkastet globale migrationstests og overholder de globale migrationsgrænser, der er fastsat i forordning (EU) nr. 10/2011.

Produkterne er sikre til gentagen brug (genanvendelige).

Produkterne kan modstå frysetemperatur (-24 til -18 °C).

Produkterne kan modstå køleskabstemperatur (3 til 5 °C).

Produkterne er sikre at bruge i varme og/eller opvarmede beholdere op til en temperatur på 70°C i maksimalt 120 minutter og/eller 100°C i maksimalt 10 minutter.

Udsæt ikke produkterne for temperaturer over 100°C.

Produkterne er splintfri, men brug dem ikke, hvis de er revnede eller beskadigede.

Håndter ikke låget som et 100% tæt spildsikkert låg. Drinksavers låg er et åbent design og minimerer kun spild.

Hvis drikkeglasset vælter eller tabes, mens låget er fastgjort, vil drikken ikke forblive i glasset.

Alkoholiske drikke fremstillet af anis kan ødelægge alle plastmaterialer uden undtagelse.

Drikkeglasset og låget kan vaskes med varmt sæbevand eller vaskes i opvaskemaskine (både husholdnings- og industriopvemaskiner). For at forlænge produkternes levetid anbefales det at vaske dem i hånden.

Brug ikke slibende materialer eller hårde kemikalier til at rengøre glasset.

Ingen produkter i kurven

We're closed between December 22 - January 2

If you purchase during the given timespan, your order will be processed when the period is due. We wish you a merry Christmas and a happy New Year!